Aallosvirta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Aallosvirta

Aallosvirta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Aallosvirtojen lukumäärä oli 20 henkeä vuonna 2015. Nykyinen lukumäärä on ollut alle 20 Suomen kansalaista vuonna 2016.

Verrattuna muihin sukunimiin Aallosvirta on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ааллосвирта tarkoittaa nimeä Aallosvirta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Allosfwirta on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Aallosvirta olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Aallotar Aallosvirta tai Aale Aallosvirta.

Samankaltaisia nimiä kuin Aallosvirta

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Aallosvirta i Finland. Surname Aallosvirta in Finland.

©Tuomas Salste