Aalto-Setälä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Aalto-Setälä

Aalto-Setälä on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Aalto-Setälöiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 119

v. 2015 117

v. 2016 117

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Aalto-Setälä on noin sijalla 5 900.

Verrattuna muihin sukunimiin Aalto-Setälä on melko pitkä nimi.

Aalto-Setälä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Aalto-Setälä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Aalto-Setälä

Aalto-Setälä (paikannimi)

Aalto-Setälä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Aalto-Setälä jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Aalto-Setälä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Аалто-Сетяля ("Aalto-Setjalja") tarkoittaa nimeä Aalto-Setälä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Aldo=Setälä on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Aalto-Setälä olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Aalto-Setala tai Aalto-Setaelae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Aalto Aalto-Setälä tai Aala Aalto-Setälä.

Samankaltaisia nimiä kuin Aalto-Setälä

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: aalto-setala.com, aalto-setala.fi, aalto-setala.eu, aalto-setala.info, aalto-setala.name, aalto-setala.net, aalto-setala.org, aalto-setalat.com, aalto-setalat.eu, aalto-setalat.fi, aalto-setalat.info, aalto-setalat.name, aalto-setalat.net, aalto-setalat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Aalto-Setälä i Finland. Surname Aalto-Setälä in Finland.

©Tuomas Salste