Aarniolehto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Aarniolehto

Aarniolehto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Aarniolehtojen lukumäärä oli 20 henkeä vuonna 2015. Nykyinen lukumäärä on ollut alle 20 Suomen kansalaista vuonna 2016.

Verrattuna muihin sukunimiin Aarniolehto on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Аарниолехто tarkoittaa nimeä Aarniolehto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Arniolechtå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Aarniolehto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Aarni Aarniolehto tai Aarna Aarniolehto.

Samankaltaisia nimiä kuin Aarniolehto

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Aarniolehto i Finland. Surname Aarniolehto in Finland.

©Tuomas Salste