Abdulahi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Abdulahi

Abdulahi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Abdulahi-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 24

v. 2017 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Abdulahi on noin sijalla 19 000.

Abdulahi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (b). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Etunimi Abdulahi

Abdulahi on myös etunimi. Vuonna 2017 Abdulahi oli yhtenä etunimenä 68 suomalaisella (57 miestä, 11 naista). Samaan aikaan Abdulahi oli 25 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Abdulahi-suku ulkomailla

Ruotsissa Abdulahi oli 346 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Abdulahi oli 131 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Abdulahi on ollut 75 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

2534675131
Abdulahi Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 444 henkeä, joiden sukunimi oli ABDULAHI. Nimi on siellä etupäässä mustaihoisten sukunimi.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Abdul Abdulahi.

Samankaltaisia nimiä kuin Abdulahi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Abdulahi, Finland.

©Tuomas Salste