Ali-Jaakkola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ali-Jaakkola

Ali-Jaakkola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ali-Jaakkoloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 23

v. 2017 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ali-Jaakkola on noin sijalla 20 000.

Ali-Jaakkola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ali-Jaakkola on melko pitkä nimi.

Paikannimi Ali-Jaakkola

Ali-Jaakkola (paikannimi)Katuosoitteissa

Ali-Jaakkola on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Ali-Jaakkola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ali-Jaakkola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ali-Jaakkolantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Али-Яаккола tarkoittaa nimeä Ali-Jaakkola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ali=Iackola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ali-Jaakkola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ali Ali-Jaakkola.

Samankaltaisia nimiä kuin Ali-Jaakkola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Ali-Jaakkola, Finland.

©Tuomas Salste