Avci: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Avci

Avci on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Avci-nimisten lukumäärä oli 21 henkeä vuonna 2017. Luku sisältää kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Avci on noin sijalla 21 000.

Avci-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Avci on lyhyt nimi. Nimessä on vierasperäinen kirjain (c). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Avci-suku ulkomailla

Ruotsissa Avci oli 111 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Avci oli 9 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Avci on ollut 416 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

211114169
Avci Pohjolassa

Hollannissa Avci oli 658 ihmisen sukunimi vuonna 2007.

Tšekissä Avci oli 5 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 193 henkeä, joiden sukunimi oli AVCI. Nimi on siellä etupäässä valkoihoisten sukunimi.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 61 henkeä, joiden sukunimi oli AVCI.

Samankaltaisia nimiä kuin Avci

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Avci, Finland.

©Tuomas Salste