Bushi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Bushi

Bushi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Bushi-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 23

v. 2017 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Bushi on noin sijalla 19 000.

Bushi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (b). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Bushi-suku ulkomailla

Ruotsissa Bushi oli 65 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Bushi oli 7 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

24657
Bushi Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 149 henkeä, joiden sukunimi oli BUSHI. Nimi on siellä etupäässä valkoihoisten sukunimi.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Bushra Bushi.

Samankaltaisia nimiä kuin Bushi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Bushi, Finland.

©Tuomas Salste