Busi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Busi

Busi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Busi-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 29 max

v. 2015 32

v. 2016 35

v. 2017 37

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2017 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Busi on noin sijalla 14 000.

Busi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Busi on lyhyt nimi. Nimessä on vierasperäinen kirjain (b). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Busi-suku ulkomailla

Tanskassa Busi on ollut 7 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 31 henkeä, joiden sukunimi oli BUSI.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 285 henkeä, joiden sukunimi oli BUSI.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Bushra Busi.

Samankaltaisia nimiä kuin Busi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Busi, Finland.

©Tuomas Salste