Christodoulou: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Christodoulou

Christodoulou on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Christodoulou-nimisten lukumäärä oli 21 henkeä vuonna 2017. Luku sisältää kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Christodoulou on noin sijalla 21 000.

Christodoulou-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Christodoulou on melko pitkä nimi. Nimessä on vierasperäinen kirjain (c). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Christodoulou-suku ulkomailla

Ruotsissa Christodoulou oli 19 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Christodoulou oli 7 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

21197
Christodoulou Pohjolassa

Tšekissä Christodoulou oli 11 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 452 henkeä, joiden sukunimi oli CHRISTODOULOU. Nimi on siellä etupäässä valkoihoisten sukunimi.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 677 henkeä, joiden sukunimi oli CHRISTODOULOU.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Christos Christodoulou tai Christa Christodoulou.

Samankaltaisia nimiä kuin Christodoulou

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Christodoulou, Finland.

©Tuomas Salste