Diesen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Diesen

Diesen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Diesenien lukumäärä eri vuosina:

v. 2016 20

v. 2017 20

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Diesen on noin sijalla 22 000.

Diesen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1910–1932
Yritykset
perust. 1975–2008

Sana Diesen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Diesenit ulkomailla

Ruotsissa Diesen oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Diesen oli 197 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

2012197
Diesenit Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 187 henkeä, joiden sukunimi oli DIESEN. Nimi on siellä etupäässä valkoihoisten sukunimi.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Diego Diesen.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Diesen, Finland.

©Tuomas Salste