Eiro: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Eiro

Eiro on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Eiro-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 20

v. 2017 21

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Eiro on noin sijalla 21 000.

Eiro-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Eiro on lyhyt nimi.

Eiro on ollut ns. suojattu sukunimi. Jottei suvun ulkopuolinen voisi ottaa samaa nimeä, Eiro on suojattu 1929 Suomalaisuuden Liitossa. Nykyään nimiä ei enää suojata, vaan kaikki sukunimet ovat suojattuja sukunimiä.

Paikannimi Eiro

Eiro (paikannimi)

Eiro on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä, kaupunginosa tai kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Eiro jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Eiro-suku ulkomailla

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 256 henkeä, joiden sukunimi oli EIRO.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Eira Eiro tai Eirik Eiro.

Samankaltaisia nimiä kuin Eiro

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Eiro, Finland.

©Tuomas Salste