Hangas: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hangas

Hangas on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Hankaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 40

v. 2016 40

v. 2017 39

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hangas on noin sijalla 14 000.

Hangas-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Hangas

Hangas (paikannimi)Katuosoitteissa

Hangas on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Hangas jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hangas esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hangaskuja, Hangasmaantie, Hangaspisto, Hangaspolku, Hangasrinne, Hangastie, Hankaanmaantie, Hankaantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hana Hangas tai Hans Hangas.

Samankaltaisia nimiä kuin Hangas

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Hangas, Finland.

©Tuomas Salste