Hannunkivi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hannunkivi

Hannunkivi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Hannunkivien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 29

v. 2016 30

v. 2017 31

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hannunkivi on noin sijalla 16 000.

Hannunkivi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Hannunkivi osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Hannunkivi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hannunkiventie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ханнункиви tarkoittaa nimeä Hannunkivi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hannungifwj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Hannunkivi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hannu Hannunkivi tai Hanna Hannunkivi.

Samankaltaisia nimiä kuin Hannunkivi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Hannunkivi, Finland.

©Tuomas Salste