Harju-Keturi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Harju-Keturi

Harju-Keturi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Harju-Keturien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 22

v. 2017 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Harju-Keturi on noin sijalla 21 000.

Harju-Keturi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Harju-Keturi on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Харью-Кетури tarkoittaa nimeä Harju-Keturi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hariu=Keturj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Harju-Keturi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Haris Harju-Keturi tai Harriet Harju-Keturi.

Samankaltaisia nimiä kuin Harju-Keturi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Harju-Keturi, Finland.

©Tuomas Salste