Heikinmatti: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Heikinmatti

Heikinmatti on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Heikinmatti-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 50

v. 2015 49

v. 2016 48

v. 2017 46

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Heikinmatti on noin sijalla 12 000.

Heikinmatti-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Heikinmatti on melko pitkä nimi.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Heikinmatti-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 7 Heikinmatin asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden ja lisäksi 1952–1958 eläneiden vanhusten tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Paikannimi Heikinmatti

Heikinmatti (paikannimi)Katuosoitteissa

Heikinmatti on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä, kaupunginosa tai kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Heikinmatti jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Heikinmatti esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Heikinmatintie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хейкинматти tarkoittaa nimeä Heikinmatti. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Heikki Heikinmatti tai Heidi Heikinmatti.

Samankaltaisia nimiä kuin Heikinmatti

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Heikinmatti, Finland.

©Tuomas Salste