Hermonen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hermonen

Hermonen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Hermosten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 69

v. 2015 69

v. 2016 71

v. 2017 69

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hermonen on noin sijalla 8 900.

Hermonen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Hermonen on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Hermonen on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Hermonen ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 18 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Hermosia on 69.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хермонен tarkoittaa nimeä Hermonen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hermoin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Hermonen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Herman Hermonen tai Hertta Hermonen.

Samankaltaisia nimiä kuin Hermonen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Hermonen, Finland.

©Tuomas Salste