Hinttaniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hinttaniemi

Hinttaniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Hinttaniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2016 20

v. 2017 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hinttaniemi on noin sijalla 21 000.

Hinttaniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Hinttaniemi on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хинттаниеми ("Hinttanijemi") tarkoittaa nimeä Hinttaniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hintaniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Hinttaniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hinni Hinttaniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Hinttaniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Hinttaniemi, Finland.

©Tuomas Salste