Hosiokangas: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hosiokangas

Hosiokangas on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Hosiokankaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 21

v. 2017 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hosiokangas on noin sijalla 21 000.

Hosiokangas-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Hosiokangas on melko pitkä nimi.

Paikannimi Hosiokangas

Hosiokangas (paikannimi)Katuosoitteissa

Hosiokangas on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Hosiokangas jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hosiokangas esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hosiokankaantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хосиокангас tarkoittaa nimeä Hosiokangas. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Hosiokangas

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Hosiokangas, Finland.

©Tuomas Salste