Ilvesniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ilvesniemi

Ilvesniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ilvesniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 47

v. 2016 49

v. 2017 49

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ilvesniemi on noin sijalla 11 000.

Ilvesniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Ilvesniemi

Ilvesniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Ilvesniemi on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 7 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Ilvesniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ilvesniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ilvesniementie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ильвесниеми ("Ilvesnijemi") tarkoittaa nimeä Ilvesniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ilfwesniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ilvesniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Ilvesniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Ilvesniemi, Finland.

©Tuomas Salste