Kaarnalehto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kaarnalehto

Kaarnalehto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kaarnalehtojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 30

v. 2016 30

v. 2017 30

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kaarnalehto on noin sijalla 17 000.

Kaarnalehto-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kaarnalehto on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каарналехто tarkoittaa nimeä Kaarnalehto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Carnalechtå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kaarnalehto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kaari Kaarnalehto tai Kaarle Kaarnalehto.

Samankaltaisia nimiä kuin Kaarnalehto

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Kaarnalehto, Finland.

©Tuomas Salste