Kalatie: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kalatie

Kalatie on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kalateiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 44

v. 2016 44

v. 2017 44

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kalatie on noin sijalla 12 000.

Kalatie-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Kalatie

Kalatie (paikannimi)Katuosoitteissa

Kalatie on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kulkuväylä, pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Kalatie jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kalatie esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kalatie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Калатие ("Kalatije") tarkoittaa nimeä Kalatie. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kalle Kalatie.

Samankaltaisia nimiä kuin Kalatie

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Kalatie, Finland.

©Tuomas Salste