Kallionalusta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kallionalusta

Kallionalusta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kallionalusta-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 35

v. 2016 35

v. 2017 37

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kallionalusta on noin sijalla 14 000.

Kallionalusta-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kallionalusta on melko pitkä nimi.

Paikannimi Kallionalusta

Kallionalusta (paikannimi)Katuosoitteissa

Kallionalusta on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Kallionalusta jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kallionalusta esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kallionalusta. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каллионалуста tarkoittaa nimeä Kallionalusta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kalle Kallionalusta.

Samankaltaisia nimiä kuin Kallionalusta

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Kallionalusta, Finland.

©Tuomas Salste