Kamau: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kamau

Kamau on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Kamau-nimisten lukumäärä oli 21 henkeä vuonna 2017. Luku sisältää kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kamau on noin sijalla 21 000.

Kamau-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Etunimi Kamau

Kamau on myös miehen etunimi. Vuonna 2017 Kamau oli yhtenä etunimenä 16 miehellä. Samaan aikaan Kamau oli 21 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on käytössä miesten 2. tai 3. etunimenä. Ensimmäisenä etunimenä sitä ei käytetä.

Kamau-suku ulkomailla

Ruotsissa Kamau oli 42 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Kamau oli 14 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Kamau on ollut 7 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

2142714
Kamau Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 1 552 henkeä, joiden sukunimi oli KAMAU. Nimi on siellä etupäässä mustaihoisten sukunimi.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kamal Kamau.

Samankaltaisia nimiä kuin Kamau

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Kamau, Finland.

©Tuomas Salste