Kangasmuukko: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kangasmuukko

Kangasmuukko on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kangasmuukko-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 31

v. 2016 31

v. 2017 30

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kangasmuukko on noin sijalla 17 000.

Kangasmuukko-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kangasmuukko on melko pitkä nimi.

Kangasmuukko osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Kangasmuukko esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kangasmuukontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кангасмуукко tarkoittaa nimeä Kangasmuukko. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Cangasmuckå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kangasmuukko olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kanerva Kangasmuukko.

Samankaltaisia nimiä kuin Kangasmuukko

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Kangasmuukko, Finland.

©Tuomas Salste