Karru: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Karru

Karru on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Karru-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 56

v. 2015 57

v. 2016 58

v. 2017 57

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Karru on noin sijalla 10 000.

Karru-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Karru on ollut ns. suojattu sukunimi. Jottei suvun ulkopuolinen voisi ottaa samaa nimeä, Karru on suojattu 1989 Suomalaisuuden Liitossa. Nykyään nimiä ei enää suojata, vaan kaikki sukunimet ovat suojattuja sukunimiä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Karru on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Karru on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Karru ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 19 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Karru-nimisiä on 57.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Карру tarkoittaa nimeä Karru. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Karri Karru tai Karen Karru.

Samankaltaisia nimiä kuin Karru

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Karru, Finland.

©Tuomas Salste