Kaskimies: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kaskimies

Kaskimies on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kaskimiesten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 42

v. 2016 41

v. 2017 42

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kaskimies on noin sijalla 13 000.

Kaskimies-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kaskimies on ollut ns. suojattu sukunimi. Jottei suvun ulkopuolinen voisi ottaa samaa nimeä, Kaskimies on suojattu 1929 Suomalaisuuden Liitossa. Nykyään nimiä ei enää suojata, vaan kaikki sukunimet ovat suojattuja sukunimiä.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1923
Yritykset
perust. 1956–2000

Sana Kaskimies esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Kaskimies osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Kaskimies esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kaskimiehentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каскимиес ("Kaskimijes") tarkoittaa nimeä Kaskimies. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kasvi Kaskimies tai Kasmir Kaskimies.

Samankaltaisia nimiä kuin Kaskimies

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Kaskimies, Finland.

©Tuomas Salste