Keski-Vakkuri: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Keski-Vakkuri

Keski-Vakkuri on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Keski-Vakkurien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 21

v. 2017 21

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Keski-Vakkuri on noin sijalla 21 000.

Keski-Vakkuri-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Keski-Vakkuri on melko pitkä nimi.

Keski-Vakkuri on ollut ns. suojattu sukunimi. Jottei suvun ulkopuolinen voisi ottaa samaa nimeä, Keski-Vakkuri on suojattu 1981 Suomalaisuuden Liitossa. Nykyään nimiä ei enää suojata, vaan kaikki sukunimet ovat suojattuja sukunimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кески-Ваккури tarkoittaa nimeä Keski-Vakkuri. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Keski=Wackurj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Keski-Vakkuri olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Keski-Vakkuri

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Keski-Vakkuri, Finland.

©Tuomas Salste