Kuituniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kuituniemi

Kuituniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kuituniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 22

v. 2017 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kuituniemi on noin sijalla 21 000.

Kuituniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kuituniemi osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Kuituniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kuituniementie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Куйтуниеми ("Kuitunijemi") tarkoittaa nimeä Kuituniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Quituniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kuituniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kuisma Kuituniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Kuituniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Kuituniemi, Finland.

©Tuomas Salste