Kunto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kunto

Kunto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kunto-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 36

v. 2016 36

v. 2017 37

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kunto on noin sijalla 14 000.

Kunto-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1920–1939
Yritykset
perust. –2016

Sana Kunto esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kunto

Kunto (paikannimi)Katuosoitteissa

Kunto on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Kunto jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kunto esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kuntokatu, Kuntokuja, Kuntolenkki, Kuntopolku, Kuntoportti, Kuntoraitti, Kuntotaival, Kuntotie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Etunimi Kunto

Kunto on myös miehen etunimi. Vuonna 2017 Kunto oli yhtenä etunimenä 144 miehellä. Juuri etunimenä Kunto onkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli vain 37 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Kunnot ulkomailla

Ruotsissa Kunto oli 28 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Kunto oli 8 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

37288
Kunnot Pohjolassa

Samankaltaisia nimiä kuin Kunto

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Kunto, Finland.

©Tuomas Salste