Larikka: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Larikka

Larikka on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Larikoiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 141 max

v. 2014 149

v. 2015 147

v. 2016 148

v. 2017 147

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2017 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Larikka on noin sijalla 4 900.

Paikannimi Larikka

Larikka (paikannimi)

Larikka on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Larikka jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Larikat ulkomailla

Norjassa Larikka oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ларикка tarkoittaa nimeä Larikka. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lari Larikka tai Larisa Larikka.

Samankaltaisia nimiä kuin Larikka

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Larikka, Finland.

©Tuomas Salste