Lehmuskorpi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lehmuskorpi

Lehmuskorpi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Lehmuskorpien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 32

v. 2016 31

v. 2017 31

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lehmuskorpi on noin sijalla 16 000.

Lehmuskorpi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Lehmuskorpi on melko pitkä nimi.

Paikannimi Lehmuskorpi

Lehmuskorpi (paikannimi)Katuosoitteissa

Lehmuskorpi on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on pelto/niitty.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Lehmuskorpi jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Lehmuskorpi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lehmuskorventie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лехмускорпи tarkoittaa nimeä Lehmuskorpi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Lechmuscorpj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Lehmuskorpi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Lehmuskorpi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Lehmuskorpi, Finland.

©Tuomas Salste