Lounasvuori: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lounasvuori

Lounasvuori on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Lounasvuorien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 37

v. 2016 37

v. 2017 37

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lounasvuori on noin sijalla 14 000.

Lounasvuori-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Lounasvuori on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лоунасвуори tarkoittaa nimeä Lounasvuori. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Lounasfwoorj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Lounasvuori olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Louna Lounasvuori tai Louis Lounasvuori.

Samankaltaisia nimiä kuin Lounasvuori

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Lounasvuori, Finland.

©Tuomas Salste