Lumikko: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lumikko

Lumikko on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Lumikko-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 35

v. 2016 35

v. 2017 36

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lumikko on noin sijalla 14 000.

Lumikko-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Lumikko osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Lumikko esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lumikko, Lumikkokatu, Lumikkokuja, Lumikkolenkki, Lumikkopolku, Lumikkotie, Lumikonkatu, Lumikonkuja, Lumikonpiha, Lumikonpolku, Lumikontaival, Lumikontie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лумикко tarkoittaa nimeä Lumikko. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Lumickå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Lumikko olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lumikki Lumikko.

Samankaltaisia nimiä kuin Lumikko

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Lumikko, Finland.

©Tuomas Salste