Mämmioja: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mämmioja

Mämmioja on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Mämmiojien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 18 max

v. 2015 36

v. 2016 35

v. 2017 34

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2017 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mämmioja on noin sijalla 15 000.

Mämmioja-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Mämmioja

Mämmioja (paikannimi)

Mämmioja on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 11 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Mämmioja jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Mämmiojat ulkomailla

Ruotsissa Mämmioja oli 11 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мяммиоя ("Mjammioja") tarkoittaa nimeä Mämmioja. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Mammioja tai Maemmioja, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Mämmioja

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Mämmioja, Finland.

©Tuomas Salste