Mettala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mettala

Mettala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Mettala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 52

v. 2015 51

v. 2016 50

v. 2017 49

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mettala on noin sijalla 11 000.

Mettala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Mettala

Mettala (paikannimi)Katuosoitteissa

Mettala on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Mettala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Mettala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Mettalankatu, Mettalankuja, Mettalantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Меттала tarkoittaa nimeä Mettala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Metta Mettala tai Metin Mettala.

Samankaltaisia nimiä kuin Mettala

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Mettala, Finland.

©Tuomas Salste