Nurkka-Tuorila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Nurkka-Tuorila

Nurkka-Tuorila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Nurkka-Tuorila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 22

v. 2017 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Nurkka-Tuorila on noin sijalla 21 000.

Nurkka-Tuorila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Nurkka-Tuorila on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Нуркка-Туорила tarkoittaa nimeä Nurkka-Tuorila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Nurca=Toorila on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Nurkka-Tuorila olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Nur Nurkka-Tuorila.

Samankaltaisia nimiä kuin Nurkka-Tuorila

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Nurkka-Tuorila, Finland.

©Tuomas Salste