Pulju: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pulju

Pulju on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Puljujen lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 151 max

v. 2014 183

v. 2015 184

v. 2016 181

v. 2017 183

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2017 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pulju on noin sijalla 4 100.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Pulju on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Pulju on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Pulju ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 68 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Puljuja on 183.

Paikannimi Pulju

Pulju (paikannimi)Katuosoitteissa

Pulju on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma; kylä, kaupunginosa tai kulmakunta; metsäalue; pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Pulju jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Pulju esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Pulju, Puljuntie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Puljut ulkomailla

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 148 henkeä, joiden sukunimi oli PULJU. Nimi on siellä etupäässä valkoihoisten sukunimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пулью tarkoittaa nimeä Pulju. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pulmu Pulju.

Samankaltaisia nimiä kuin Pulju

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Pulju, Finland.

©Tuomas Salste