Ranta-Knuuttila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ranta-Knuuttila

Ranta-Knuuttila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ranta-Knuuttiloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 52

v. 2015 48

v. 2016 48

v. 2017 49

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ranta-Knuuttila on noin sijalla 11 000.

Ranta-Knuuttila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ranta-Knuuttila on melko pitkä nimi.

Paikannimi Ranta-Knuuttila

Ranta-Knuuttila (paikannimi)

Ranta-Knuuttila on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Ranta-Knuuttila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ранта-Кнууттила tarkoittaa nimeä Ranta-Knuuttila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Randa=Cnuttila on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ranta-Knuuttila olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rana Ranta-Knuuttila tai Ransa Ranta-Knuuttila.

Samankaltaisia nimiä kuin Ranta-Knuuttila

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Ranta-Knuuttila, Finland.

©Tuomas Salste