Ranta-Nilkku: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ranta-Nilkku

Ranta-Nilkku on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Ranta-Nilkkujen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 127

v. 2015 125

v. 2016 127

v. 2017 127

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ranta-Nilkku on noin sijalla 5 500.

Verrattuna muihin sukunimiin Ranta-Nilkku on melko pitkä nimi.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Ranta-Nilkku on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Ranta-Nilkku on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Ranta-Nilkku ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 35 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Ranta-Nilkkuja on 127.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ранта-Нилькку tarkoittaa nimeä Ranta-Nilkku. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Randa=Nilcu on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ranta-Nilkku olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rana Ranta-Nilkku tai Ransa Ranta-Nilkku.

Samankaltaisia nimiä kuin Ranta-Nilkku

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Ranta-Nilkku, Finland.

©Tuomas Salste