Ranta-Ylitalo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ranta-Ylitalo

Ranta-Ylitalo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ranta-Ylitalojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 26

v. 2017 26

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ranta-Ylitalo on noin sijalla 18 000.

Ranta-Ylitalo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ranta-Ylitalo on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ранта-Юлитало ("Ranta-Julitalo") tarkoittaa nimeä Ranta-Ylitalo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Randa=Ylitalå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ranta-Ylitalo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rana Ranta-Ylitalo tai Ransa Ranta-Ylitalo.

Samankaltaisia nimiä kuin Ranta-Ylitalo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Ranta-Ylitalo, Finland.

©Tuomas Salste