Rantahakala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rantahakala

Rantahakala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Rantahakala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 36

v. 2016 38

v. 2017 39

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rantahakala on noin sijalla 14 000.

Rantahakala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rantahakala on melko pitkä nimi.

Rantahakala osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Rantahakala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Rantahakalantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Рантахакала tarkoittaa nimeä Rantahakala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Randahacala on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rantahakala olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rana Rantahakala tai Ransa Rantahakala.

Samankaltaisia nimiä kuin Rantahakala

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Rantahakala, Finland.

©Tuomas Salste