Ravila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ravila

Ravila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ravila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 29 max

v. 2015 31

v. 2016 33

v. 2017 33

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2017 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ravila on noin sijalla 15 000.

Ravila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Ravila

Ravila (paikannimi)Katuosoitteissa

Ravila on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 14 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Ravila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ravila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Albert Ravilan raitti, Albert Ravilas väg, Ravilankaari, Ravilankuja, Ravilantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Ravilat ulkomailla

Ruotsissa Ravila oli 13 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Равила tarkoittaa nimeä Ravila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rafwila on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ravila olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Ravila

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Ravila, Finland.

©Tuomas Salste