Rilla: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rilla

Rilla on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Rilla-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 66

v. 2015 66

v. 2016 64

v. 2017 65

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rilla on noin sijalla 9 300.

Rilla-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 2000

Sana Rillan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisella kartalla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Rilla osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Rilla esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Rillakuja, Rillanpolku. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Etunimi Rilla

Rilla on myös naisen etunimi. Vuonna 2017 Rilla oli yhtenä etunimenä 102 naisella. Samaan aikaan Rilla oli 65 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä naisten ensimmäisenä etunimenä (92 henkeä). Toisena tai kolmantena etunimenä se on harvinaisempi (10).

Rillat ulkomailla

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 76 henkeä, joiden sukunimi oli RILLA.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Рилла tarkoittaa nimeä Rilla. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Rilla

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Rilla, Finland.

©Tuomas Salste