Rinne-Kanto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rinne-Kanto

Rinne-Kanto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Rinne-Kantojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 23

v. 2017 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rinne-Kanto on noin sijalla 20 000.

Rinne-Kanto-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rinne-Kanto on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ринне-Канто tarkoittaa nimeä Rinne-Kanto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rinne=Candå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rinne-Kanto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rinna Rinne-Kanto tai Rino Rinne-Kanto.

Samankaltaisia nimiä kuin Rinne-Kanto

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Rinne-Kanto, Finland.

©Tuomas Salste