Rinnet: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rinnet

Rinnet on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Rinteiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 53

v. 2015 52

v. 2016 53

v. 2017 51

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rinnet on noin sijalla 11 000.

Rinnet-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1915–1939
Yritykset
perust. 1946–2008

Sana Rinteen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Rinnet osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Rinnet esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Rinteenkaari, Rinteenkuja, Rinteenlenkki, Rinteentie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Риннет tarkoittaa nimeä Rinnet. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rinna Rinnet tai Rino Rinnet.

Samankaltaisia nimiä kuin Rinnet

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Rinnet, Finland.

©Tuomas Salste