Rinta-Kiikka: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rinta-Kiikka

Rinta-Kiikka on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Rinta-Kiikkojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 42

v. 2016 43

v. 2017 43

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rinta-Kiikka on noin sijalla 13 000.

Rinta-Kiikka-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rinta-Kiikka on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ринта-Кийкка ("Rinta-Kijkka") tarkoittaa nimeä Rinta-Kiikka. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rinda=Kijcka on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rinta-Kiikka olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rina Rinta-Kiikka tai Rino Rinta-Kiikka.

Samankaltaisia nimiä kuin Rinta-Kiikka

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Rinta-Kiikka, Finland.

©Tuomas Salste