Rinta-Korhonen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rinta-Korhonen

Rinta-Korhonen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Rinta-Korhosten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 25

v. 2017 26

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rinta-Korhonen on noin sijalla 18 000.

Rinta-Korhonen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rinta-Korhonen on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ринта-Корхонен tarkoittaa nimeä Rinta-Korhonen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rinda=Corhoin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rinta-Korhonen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rina Rinta-Korhonen tai Rino Rinta-Korhonen.

Samankaltaisia nimiä kuin Rinta-Korhonen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Rinta-Korhonen, Finland.

©Tuomas Salste