Rotinen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rotinen

Rotinen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Rotisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 66 max

v. 2014 72

v. 2015 68

v. 2016 62

v. 2017 64

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2017 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rotinen on noin sijalla 9 400.

Rotinen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Rotinen osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Rotinen esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Rotinenvägen, Rotisentie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Rotiset ulkomailla

Ruotsissa Rotinen oli 20 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ротинен tarkoittaa nimeä Rotinen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rotin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rotinen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Rotinen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Rotinen, Finland.

©Tuomas Salste