Sahlstén: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sahlstén

Sahlstén on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Sahlsténien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 41

v. 2016 42

v. 2017 44

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sahlstén on noin sijalla 12 000.

Sahlstén-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (é). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Nimestä on olemassa variantti Sahlsten. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Sahlstén osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Sahlstén esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Anna Sahlsténin katu, Anna Sahlsténs gata. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Sahlsténit ulkomailla

Norjassa Sahlsten oli 27 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sahar Sahlstén.

Samankaltaisia nimiä kuin Sahlstén

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Sahlstén, Finland.

©Tuomas Salste