Salmikuukka: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Salmikuukka

Salmikuukka on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Salmikuukka-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 24

v. 2016 24

v. 2017 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Salmikuukka on noin sijalla 19 000.

Salmikuukka-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Salmikuukka on melko pitkä nimi.

Salmikuukka osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Salmikuukka esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Salmikuukantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Салмикуукка tarkoittaa nimeä Salmikuukka. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Salmicucka on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Salmikuukka olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Salma Salmikuukka tai Salim Salmikuukka.

Samankaltaisia nimiä kuin Salmikuukka

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Salmikuukka, Finland.

©Tuomas Salste